Sunday, December 2, 2007

KeAdilan DUN Batu Caves terus menerima sokongan masyarakat India

Beberapa hari yang lalu, saya dan teman-teman Gopal dan Wan Hazaran telah mengadakan pertemuan dengan sekumpulan anak-anak muda dari keturunan India yang berminat dengan KeAdilan. Antara mereka adalah ahli-ahli pemuda PPP Batu Caves termasuk seorang anak muda Kurang Upaya (buta). Mereka telah menyatakan keinginan untuk menyertai KeAdilan dalam masa terdekat.Saya juga secara simboliknya telah menyerahkan T-shirt KeAdilan kepada mereka supaya KeAdilan akan melekat terus di hati dan jiwa mereka.

Saya ingin berterima kasih kepada saudara Zali Batu Caves dan beberapa orang temannya yang berusaha membawa anak-anak muda ini ke dalam KeAdilan. InsyaAllah dalam sedikit hari lagi mereka akan sertai kita. Nampaknya teman-teman di Batu Caves tak duduk diam dalam memenangkan KeAdilan dalam PRU akan datang. Gopal dan teman-teman India lain amat komited dalam menjayakan peranan mereka.

DUN Batu Caves akan mengadakan majlis pelancaran bilik Gerakan DUN Batu Caves pada 7hb dis iaitu pada hari jumaat. Semua dijemput hadir.

Habis cam no? UMNO sama UMNO pun gaduh


Diberitakan dalam akhbar cina, pemuda UMNO Tanjung dan Pemuda UMNO Bayan Baru di Pulau Pinang bergaduh sesama mereka dalam satu perlawanan bolasepak. Ini berlaku kerana jiwa mereka kosong. mereka sokong UMNO kerana dipaksa atau kerana sesuatu perkara seperti wang dan projek, Itu sebab sesama mereka pun gaduh walaupun belayar dalam satu kapal. Lantak kau lah UMNO...Apa komen Hisyam auww auww ngan khairy beruk brutal.